LUNCH 3-4.10
Warm burrata
Grilled burrata with The Rooks carrot salad, vadouvan, mint-yoghurt sauce
Cacio e Pepe Ravioli
Cacio e pepe ravioli and parmesan sauce
Roasted Loin of Lamb
Roasted loin of lamb, sautéed red cabbage, red wine sauce and truffle potato puree
Berry Frangipane
Almond- berry pie, vanilla sauce and vanilla ice cream
A la carte
Starters
Haggis a´ la Vorschmack
Rapeaksi paistettua Rookin "peura haggista", punajuurimajoneesia ja suolakurkkua
10 €
Seafood Salad "Mary Rose"
Katkarapu-hummericocktail, Mary Rose-kastiketta ja muikunmätiä
18 €
Norwegian Scallops
Paistettuja kampasimpukoita, kurpitsapyrettä ja veriappelsiini beurre blanc-kastiketta
18 €
Potted Foie
Ankanmaksamoussea, mausteista päärynähilloketta ja paahdettua Rookin juurileipää
17 €
Mains
Mushroom Lasagna
Metsäsienilasagnea, kurpitsaa, mozzarellaa, basilikaa, parmesaania sekä mausteista tomaattikastiketta
27 €
Fish & Chips
Rapeaksi paistettua turskaa, tartar-kastiketta, muhennetuja herneitä ja minttua, mallasviinietikkaa, grillattua sitruunaa ja ranskalaisia
33 €
Steamed Fillet of Trout
Höyrytettyä Taimenta, hollandaisekastiketta, hummeririsottoa, piparjuurta, kapriksia ja hummerivaahtoa
36 €
Pepper Steak
Rookin pippuripihvi marmorisisäfileestä, konjakki-pippurikastiketta ja ranskalaisia
48 €
Desserts
Chocolate Mousse
Valkoista ja tummaa suklaamoussea, karviaishilloa, Rookin fudgea ja hunaja-voikeksejä
13 €